Program za umirovljenike

Hotel Padova **** 9.9.-16.9.2017.

Rab

Zlatno doba 2017.

Program za umirovljenike
paket aranžman - 7 polupansiona + prijevoz
9.9.-16.9.2017.

Hotel Padova - pogled s mora Hotel Padova - predvorje hotela Hotel Padova - dvokrevetna soba Hotel Padova - pansionski restoran Hotel Padova - unutarnji bazen Hotel Padova - wellnessPoložaj: smješten je u uvali Padova I, tik uz more s pogledom na stari grad Rab, udaljen je 300 m od plaže i 15 minuta hoda od centra grada Raba; novouređen hotel visoke 4 zvjezdice suvremenih linija i vrhunskog dizajna prostora
Sobe: sve sobe imaju balkon, sobe su klimatizirane i opremljene telefonom, sat TV-om, mini barom, sefom, kupaonicom s tušem ili kadom i sušilom za kosu, mogućnost jednog ili dva dodatna ležaja, dio soba pogled more, a dio stražnja strana, centralno grijanje
Hotelska ponuda: klimatiziran pansionski restoran, aperitiv bar, terasa s plesnom glazbom i animacijskim programom u ljetnim mjesecima, sala za sastanke sa 150 do 200 mjesta, u prizemlju hotela nude se razna jela i pića, te show cooking na otvorenom u snack baru, Pizza Hut, pub za druženje i zabavu, mjenjačnica; bez doplate: vlastito parkiralište, unutarnji bazen s izlazom na sunčalište, vanjski bazen s velikom terasom za sunčanje, sa slatkom vodom, wellness centar, fitness, sauna park (biokupelj, turska, finska i infracrvena sauna); uz doplatu: solarij, masaža, kozmetički i frizerski salon, internet kutak, WLAN i telefon u predvorju, faks, posluga u sobu, sef na recepciji, usluga pranja i glačanja rublja, trgovina novina i suvenira, ležaljke i suncobrani na javnoj plaži, na terasi hotela à la carte restoran s tipičnom mediteranskom kuhinjom
Prehrana i usluge: buffet doručak (7-10 h) i večera (19-21 h)
Plaža: privatna plaža nalazi se u sklopu hotela Padova; pješčana plaža je udaljena 300 m, prilagođena je djeci, vanjski tuš i ležaljke
Sport i zabava: u blizini se nalaze teniski tereni; organizirana je animacija i večernji glazbeni program. U periodu od 1.6. do 1.9.2017. brodska vožnja do plaže u Suhoj Punti uključena u cijenu.
Kućni ljubimci: nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca
Napomena: smještaj je moguć nakon 15 sati na dan početka korištenja usluga, a isti se mora napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluge. U cijenu je uključena boravišna pristojba. 

cijena za 7 noći po osobi  tip sobe/usluga 9.9.-16.9.
Hotel Padova **** 1/2+1 zadnja strana, blk, pol. + prijevoz 3.626
doplata za morska strana za 7 dana 287
doplata za 1/1 zadnja strana za 7 dana 1.267
doplata za 1/1 morska strana za 7 dana 1.666

Za goste koji koriste vlastiti prijevoz na osnovnu cijenu aranžmana odobravamo popust od 7%. Popust se primjenjuje samo prilikom rezervacije, naknadnog odobravanja popusta nema. Ako se odobri popust na vlastiti prijevoz ne može se odobriti popust za dužinu boravka (nema zbrajanja popusta). Cijene vrijede za minimum boravka 7 noći.

Obavezna doplata (po osobi - plaća se kod rezervacije): za jednokratnu prijavu 8 kn. 

Ponuda je namijenjena odmoru hrvatskih umirovljenika te Vas molimo da prilikom potpisivanja Ugovora predate presliku osobne iskaznice i obavijesti o mirovinskim primanjima (ne stariju od tri mjeseca) iz koje je vidljiv vaš osobni broj u HZMO-u (iznos mirovine nije bitan za korištenje umirovljeničkog programa).

Zagreb - Rab - Zagreb

Polasci autobusa za Rab su svaku subotu od 19.8. do 9.9.2017. u 6,00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni 502 do 506).
Povratak svaku subotu ispred recepcija hotela prema slijedećem rasporedu:
- u 13,45 sati ispred hotela Plaža (HN San Marino)
- u 14,15 sati centralna recepcija Suhe Punte
- u 14,30 sati ispred recepcije gradskih hotela.
U slučaju manjeg broja gostiju postoji mogućnost spajanja linija za otok Rab i Novi Vinodolski.

Organizator prijevoza ADRIATOURS putnička agencija d.o.o., Zagreb.

Za realizaciju prijevoza potrebno je minimum 35 putnika. Putnici se ostavljaju pred odabranim hotelom ili najbliže moguće hotelu. 
U cijenu aranžmana nije uključeno nošenje prtljage od prijevoznog sredstva do recepcije hotela i obratno. 
Brojevi sjedala u autobusu određuju se redoslijedom uplate akontacije. U slučaju nedovoljnog broja gostiju postoji mogućnost spajanja autobusnih linija. To može dovesti do promjene brojeva sjedala koja je putnik dobio prilikom sklapanja Ugovora.

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.
Polica osiguranja jamčevina za turistički paket aranžman broj 804084847 (premija za vrijeme od 21.1.2018. do 21.1.2019.godine) izdana od EUROHERC osiguranje d.d. podružnica Zagreb, Zagreb, Ulica grada Vukovara 282.
Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu, ADRIATOURS putnička agencija d.o.o. ima kod osiguravajućeg društva EUROHERC osiguranje d.d. podružnica Zagreb, Zagreb, Ulica grada Vukovara 282 sklopljenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora paket aranžmana broj 804005963 (premija vrijedi do 14.3.2018.).