Posebne ponude

Hotel Horizont **** - Ljetni odmor na Makarskoj rivijeri

Baška Voda

Odmor na Jadranu 2021.

horizont 1.jpg soba 2.jpg bazen 2.jpgPoložaj: smješten na južnom dijelu mjesta, u neposrednoj blizini mora.
Hotelska ponuda: recepcija s mjenjačnicom, konferencijaska dvorana, Wi-Fi internet (lobby, bar, restoran), restoran, aperitiv bar s terasom, bar na plaži, à la carte restoran na plaži Viento, à la carte restoran Matrioshka, wellness i spa na 2000 m² - unutarnji bazen s whirpoolom i protustrujnim bazenom, vanjski bazen s whirpoolom, ležaljke i suncobrani, svijet sauna, hidromasažni bazen, relax kade, mali bazeni s morskom vodom, slim & shape studio, masaže i tretmani za lice i tijelo, solarij, frizerski salon, fitness centar.
Sobe: klimatizirane, sef, telefon, sat TV, mini bar, sušilo za kosu.
Prehrana: na bazi buffet doručka i večere
Kućni ljubimci: nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca
Napomena: smještaj nije moguć prije 15 sati na dan početka korištenja usluga, a isti se mora napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluge. U terminu od 19.6. do 28.9.2021. obavezan je dolazak subotom, a u ostalim terminima mogućnost svakodnevnog dolaska.

Ljetni odmor na Makarskoj rivijeri
od 26.6. do 5.9.2021.

7 noći po osobi u kn tip sobe / usluga 26.6.-3.7. 3.7.-17.7.
21.8.-5.9.
17.7.-21.8.
Hotel Horizont **** 1/2 standard ili superior blk, PS, pol. 2.940 3.465 3.990

Uključeno u cijenu: 7 polupansion (buffet doručak/večera) u 1/2 standard blk, korištenje unutarnjeg i vanjskog slatkovodnog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu te fitness centra u skladu s važećim mjerama i preporukama HZJZ, besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu, 20% popusta na sve tretmane (izuzev onih koji su na akciji).

Doplata: za sobu s balkonom na morsku stranu 45 kn dnevno po osobi; za junior suite (1/2+1) 105 kn po osobi i danu; za family suite (1/2+2) 195 kn po osobi i danu
Doplata na licu mjesta: za neograničenu konzumaciju pića uz večeru: točena gazirana i negazirana bezalkoholna pića, točeno pivo, stolno vino, kave i čajevi 30 kn po osobi i danu (neovisno od dobnog uzrasta); za dječji krevetić 37,50 kn dnevno; za hotelski parking (prema raspoloživosti) 37,50 kn dnevno
Popusti: bez naknade boravi jedno dijete do 8 godina u pratnji dvije odrasle osobe (spava na ležaju s roditeljima); 80% popusta za drugo dijete do 8 godina na pomoćnom ležaju u superior sobi u pratnji dvije odrasle osobe; 70% popusta za dijete od 8 do 13 godina na pomoćnom ležaju u superior sobi; 60% popusta za dijete od 13 do 18 godina na pomoćnom ležaju u superior sobi.
U superior sobi je dostupan samo jedan pomoćni ležaj (rasklopna fotelja - širine 80 cm). Kod smještaja obitelji s dvoje djece - jedno dijete do maksimum 8 godina spava s odraslim osobama u krevetu, a drugo dijete do maksimum 18 godina spava na pomoćnom ležaju.
Turistička taksa i osiguranje (po osobi i danu): za osobe starije od 18 godina 15 kn. Djeca od 12 do 18 godina imaju 50% popusta, a djeca do 12 godina oslobođena su plaćanja. Turistička pristojba definirana je Zakonom o turističkoj pristojbi. Zadržavamo pravo promjene iste u slučaju promjene Zakona.

Sve usluge koje se tiču higijenskih mjera, konzumacije hrane i pića te korištenje bazena pružaju se u skladu sa preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece u trenutku boravka u hotelu, u suprotnom hotel nije obvezan izdati sobu po uvjetima posebne ponude.
Ponuda je ograničenog trajanja i besplatno otkazivanje rezervacije nije moguće osim u slučajnu više sile (bolest, smrt, covid-19 pozitivan test, zabrana putovanja…) što je potrebno dokazati valjanom dokumentacijom.

Otkazivanje rezervacije nije moguće i u slučaju da kupljeni paket usluga nije iskorišten u roku nije moguće ostvariti povrat sredstava.

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.