Posebne ponude

Rab i Sahara Sunny Hotel

Rab

Odmor na Jadranu 2021.

Family hotel Plaža Family hotel Plaža - dvokrevetna standard soba Family hotel Plaža - standard suite Hotel Veli Mel Hotel Veli Mel - dvokrevetna soba Family hotel Lopar - ulaz Family hotel Lopar Family hotel Lopar - dvokrevetna standard soba Family hotel Lopar - standard suite Hotel Sahara Hotel Sahara - dvokrevetna standard sobaPoložaj: sastoji se od pet hotela smještenih na pješčanoj plaži dugoj 1,5 km poznatoj kao Rajska plaža u predjelu Lopar, 14 km udaljeno od centra grada Raba
Hotelska ponuda: središnji pansionski restoran, aperitiv bar, terasa za ples i animaciju, trgovina novina i raznih artikala
Sobe u hotelu Veli Mel ***: klimatizirane, sat TV, balkon, kupaonica s tuš kadom, mogućnost dodatnog ležaja
Sobe u hotelu Sahara / Rab ***: renovirane i klimatizirane, sat TV, francuski balkon, kupaonica s tuš kadom, mogućnost dodatnog ležaja
Sobe u Family hotelu Plaža *** i Lopar ***: klimatizirane, sat TV, balkon
1/2+2 standard suite, 37 m2: dvokrevetna soba i dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za dvije osobe (širina 160 cm), jedna kupaonica, jedan ulaz; polupansiona za najviše četiri osobe; 
2/2+2 superior suite, 46 m2: dvije dvokrevetne soba i dnevni boravak (iste veličine kao i dvokrevetna soba) s kaučom na razvlačenje za dvije osobe (širina 160 cm), dvije zasebne kupaonice, jedan ulaz; najviše četiri osobe; za petu i šestu osobu - mogućnost postavljanja pomoćnog ležaja u spavaćoj sobi ili u dnevnom boravku (rezervacija uz prethodni upit)
1/2 standard: dvokrevetna soba za najviše 2 osobe
Prehrana i usluge: buffet doručak i večera, uz večeru uključena pića: vino, voda, pivo, sokovi
Plaža: 2 km duga pješčana plaža, u okolici naselja nalaze se 22 pješčane plaže od kojih 3 nudističke
Sport i zabava: glazbene večeri, razni zabavni programi, dnevna i večernja animacija
Kućni ljubimci: mogu boraviti uz prethodni upit i doplatu na licu mjesta (10 € dnevno)

Za jednokratne uplate u gotovini ili na IBAN račun cijene se umanjuju za 5%. Popust se odnosi na osnovnu cijenu. Sve doplate plaćaju se u punom iznosu.

Posebna ponuda SPECIAL OFFER - ABB_85_01 ; AHB_85_01     
15% popusta za boravak do 12.7.2021. 
Napomena: popust se isključivo odnosi na cijene smještaja. Na iznose doplate te dodatne usluge ne odobravaju se niti popusti niti akcije. Naziv akcije mora biti naveden na najavi i voucheru. Posebne ponude nije moguće kombinirati s drugim odobrenim akcijama niti s popustom za rani booking te ona ne vrijedi u periodima gdje je zaustavljena prodaja.
cijena za 7 noći 
po osobi 
tip sobe/usluga 6.9.-30.9. 11.6.-26.6.
30.8.-6.9.
26.6.-10.7.
23.8.-30.8.
10.7.-31.7. 31.7.-23.8.
Rab Sunny hotel *** i
Sahara Sunny hotel ***
1/2+1 standard, pol. (RST3P) 2.436 3.164 3.871 4.347 4.599
1/1 standard, pol. (RST1P) 2.282 2.926 3.556 4.032 4.242
minimalni boravak (noći) 1 3 3 3 3

U cijenu je uključeno piće uz večeru (vino, voda, pivo i sokovi) i turistička pristojba.

Napomena: za boravak kraći od minimalnog cijena se uvećava 20%. Odbitak za uslugu noćenje s doručkom iznosi 35 kn po osobi po danu. Smještaj u hotelima je ovisan o raspoloživosti prilikom dolaska na destinaciju.
Doplata: za dječji krevetić 35 kn dnevno (na upit; plaćanje na licu mjesta; ne uključuje prehranu).

U cijenu uključeno: boravak za jedno dijete do 2 godine koje ne koristi hotelske usluge (spava s roditeljima i nema prehranu); boravak za jedno dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe.
Popusti:  30% popusta za osobu stariju od 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe. 

Dijete do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe plaća punu cijenu.

 

 

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.