Organizirani prijevoz

Family hotel Vespera **** - 3.5.-9.5.2020.

Mali Lošinj

Program za umirovljenike - Zlatno doba 2020.

Program za umirovljenike
paket aranžman - 6 polupansiona + prijevoz
3.5. do 9.5.2020.

hotel_Vespera_pools.jpg hotel_Vespera_room.jpg hotel_Vespera_room_family.jpgPoložaj: u Sunčanoj uvali, 2 km od grada, 50 m od mora; član prestižnog udruženja Kinderhotels Europe; idealan za obiteljski odmor.
Hotelska ponuda: hotelski restoran s terasom (kapacitet 700 sjedećih mjesta) i dodatnim sadržajima za roditelje i djecu, kutak za mame, mini buffet za djecu, dječje stolice i stolovi; prostrana terasa s pogledom na more i borovu šumu; aperitiv bar; mjenjačnica; trgovina tiska i suvenira, fitness centar u izdvojenom objektu s pogledom na bazene i more, concierge, dječje igraonice, klupski prostori za djecu i roditelje, Wi-Fi pristup internetu; dječja kišobran kolica, nosiljka (klokanica), kadice, toplomjer za vodu, komoda za presvlačenje, dječja wc daska, noćna posuda, baby phone, grijač za bočice, kuhalo za vodu i ostala dječja oprema (uz depozit, prema raspoloživosti); parking.
Sobe: klima, balkon, telefon, sat TV i Pay TV, Wi-Fi, sef, mini bar, sušilo za kosu, 1 ručnik po osobi i boravku i torba za plažu na korištenje tijekom boravka; obiteljske sobe su dvije dvokrevetne sobe međusobno spojene vratima; sobe prilagođene osobama s posebnim potrebama.
U Family hotelu Vespera u periodu 24.5. do 3.6. i od 7.9. do 18.9.2020. moguće je rezervirati usluge polupansiona s uključenim pićem za vrijeme večera i all inclusive light. 
Prehrana od 23.4. do 3.6. i od 7.9. do 10.10.2020.: bogati buffet doručak i večera, uz večeru gazirani i negazirani sokovi i voda, snack ručak za djecu do 12 godina (uz prethodnu najavu i radne dane Baby i Mini Cluba), poslijepodnevni snack + voda i sokovi u Baby, Mini i Teen clubu (u radne dane).
Prehrana od 24.5. do 18.9.2020.: bogati buffet doručak i večera, lagani buffet ručak, piće uz obroke (točeno pivo, vino, gazirani i negazirani sokovi i voda), poslijepodnevni snack + voda i sokovi u Baby, Mini i Teen clubu (u radne dane). Za osobe s alergijama - mogućnost prilagođene prehrane na upit (uz prethodnu najavu).
Plaža: šljunčana i kamenita s ravnim plohama za sunčanje opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje; ležaljke i suncobrani (uključeni u cijenu, prema raspoloživosti), certifikat Bijela zastava; spasilačka služba.
Sport i zabava: sportsko-zabavni centar u blizini hotela s 10 teniskih terena, boćalište, stolni tenis, dječje igralište, beach volley, mini golf, mala škola tenisa i škola boćanja, mogućnost najma bicikala, skutera, plovila, suncobrana i ležaljki, svakodnevna animacija za djecu i odrasle. 

Animacija za djecu (baby club (od 2 do 5 godina), Mini club (od 5 do 12 godina) i Teen club (od 12 godina): do 30.5. i od 14.9.2019. šest dana u tjednu (osim ponedjeljka) u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima prema radnom vremenu klubova; od 30.5. do 14.9.2019. šest dana u tjednu (osim subote) cjelodnevna briga o djeci prema radnom vremenu klubova; produženi boravak djece u igraonicama od 20 do 24 sata uz doplatu 200 kn po dijetetu (ova usluga dostupna je svaki dan osim subote od 30.5. do 13.9.2019.); igralište na otvorenom - sprave, ljuljačke, klackalice, tobogan u hladovini borove šume; pješčanik za najmlađe; dječje igraonice opremljene za djecu svih uzrastav PlayStation i Nintendo (uz doplatu), stolni nogomet, pikado i stolni tenis (uz depozit).
Bazenski kompleks: kompleks vanjskih bazena Family Acqua Fun na preko 3000 m², na 3 nivoa kaskadno posloženih prema moru, veliki bazen dužine 37 m i dubine 1,35 m s masažerima i slapovima, protustrujno plivanje, jacuzzi i sunčalište u obliku palube broda s pogledom na more, dva bazena za djecu s vodopadom, slapovima i toboganom, kabine za presvlačenje, ležaljke i suncobrani, ručnici za djecu i odrasle (uz depozit), Sol bar na bazenu.
Kućni ljubimci: nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca
Napomena: smještaj u sobu moguć je poslije 14 sati na dan početka korištenja usluga, a ista se treba napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluga

cijena po osobi izražena u kunama tip sobe/usluga 3.5.-9.5.2020.
6 pol
Family hotel Vespera ****
1/2 standard PS blk, pol. + prijevoz 2.586
doplata za 1/2+1 standard MS blk  198
doplata za 1/1 standard PS blk (1/2 standard solo use PS blk) 858

Za goste koji koriste vlastiti prijevoz na osnovnu cijenu aranžmana odobravamo popust od 10%. Popust se primjenjuje samo prilikom rezervacije, naknadnog odobravanja popusta nema. 
Cijene vrijede za minimum boravka 6 noći.

Doplata: za puni pansion 91 kn po osobi dnevno (plaća se na licu mjesta).
Obavezna doplata (po osobi - plaća se na recepciji hotela): 15 kn za trošak prijave i boravišna pristojba koja dnevno iznosi 10 kn.

Ponuda je namijenjena odmoru hrvatskih umirovljenika te Vas molimo da prilikom potpisivanja Ugovora predate presliku osobne iskaznice i obavijesti o mirovinskim primanjima (ne stariju od tri mjeseca) iz koje je vidljiv vaš osobni broj u HZMO-u (iznos mirovine nije bitan za korištenje umirovljeničkog programa).

 

 

Zagreb - otok Lošinj - Zagreb

Polazak autobusa za otok Lošinj 3.5.2020. u 7,30 sati ispred Muzeja MIMARA u Zagrebu.

Povratak ispred recepcije hotela od 12,45 sati (točnu informaciju dobit ćete od pratitelja putovanja). 
S otoka Lošinja 9.5.2020. gosti se u Zagreb vraćaju preko Opatije.

Za realizaciju prijevoza potrebno je minimum 35 putnika. Putnici se ostavljaju pred odabranim hotelom ili najbliže moguće hotelu. 

Brojevi sjedala u autobusu određuju se redoslijedom uplate akontacije. 

U cijenu aranžmana nije uključeno nošenje prtljage od prijevoznog sredstva do recepcije hotela i obratno. 

Organizator prijevoza ADRIATOURS putnička agencija d.o.o., Zagreb.

 

 

 

 

 

 

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.
ADRIATOURS putnička agencija d.o.o. ugovorila je Policu osiguranja jamčevina za turistički paket aranžman kod osiguravajućeg društva Euroherc osiguranje d.d. podružnica Zagreb (polica broj 804223907 – premija vrijedi do 28.2.2021. godine). U skladu sa Zakonom, u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja organizatora putovanja, putnici zatečeni na putovanju, kao i osobe koje su uplatile akontaciju za putovanje, trebaju na najbrži način kontaktirati osiguravatelja Euroherc osiguranje d.d., Ulica grada Vukovara 282, 10000 Zagreb, tel: 60 04 001 ili na fax: 62 92 739 i 62 92 649 te navesti adresu ili broj telefona gdje ih predstavnik osiguranja može kontaktirati.
Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu, ADRIATOURS putnička agencija d.o.o. ima kod osiguravajućeg društva EUROHERC osiguranje d.d. podružnica Zagreb, Zagreb, Ulica grada Vukovara 282 sklopljenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora paket aranžmana broj 804223898 (premija vrijedi do 14.3.2021.).