Adriatours - izdvojene ponude

Hotel Horizont **** - Rujanski odmor na Makarskoj rivijeri

Baška Voda

Odmor na Jadranu 2021.

horizont 1.jpg soba 2.jpg bazen 2.jpgPoložaj: smješten na južnom dijelu mjesta, u neposrednoj blizini mora.
Hotelska ponuda: recepcija s mjenjačnicom, konferencijaska dvorana, Wi-Fi internet (lobby, bar, restoran), restoran, aperitiv bar s terasom, bar na plaži, à la carte restoran na plaži Viento, à la carte restoran Matrioshka, wellness i spa na 2000 m² - unutarnji bazen s whirpoolom i protustrujnim bazenom, vanjski bazen s whirpoolom, ležaljke i suncobrani, svijet sauna, hidromasažni bazen, relax kade, mali bazeni s morskom vodom, slim & shape studio, masaže i tretmani za lice i tijelo, solarij, frizerski salon, fitness centar.
Sobe: klimatizirane, sef, telefon, sat TV, mini bar, sušilo za kosu.
Prehrana: na bazi buffet doručka i večere
Kućni ljubimci: nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca
Napomena: smještaj nije moguć prije 15 sati na dan početka korištenja usluga, a isti se mora napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluge. U terminu od 19.6. do 28.9.2021. obavezan je dolazak subotom, a u ostalim terminima mogućnost svakodnevnog dolaska.

RUJANSKI ODMOR NA MAKARSKOJ RIVIJERI
od 4.9. do 26.9.2021.

cijena po osobi u kn  4.9.-11.9.2021.
11.9.-26.9.2021.
tip sobe/usluga  2 pol.
3 pol.
7 pol. 2 pol.
3 pol. 7 pol.
1/2 standard blk 945 1.347 2.939 779 1.098 2.415

Uključeno u cijenu: 2, 3 ili 7 polupansion (buffet doručak/večera), korištenje unutarnjeg i vanjskog slatkovodnog bazena i fitness centra u skladu s važećim mjerama i preporukama HZJZ, besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu, besplatan parking ispred hotela (prema raspoloživosti), 20% popusta na sve wellness tretmane (izuzev onih koji su na akciji).
Doplate: za sobu s balkonom na morsku stranu 30 kn po osobi i danu; za JR suite 2+1 (spavaća soba + odvojena dnevna soba s 1 kaučem (80 x 200 cm) 105 kn po osobi i danu; za Family suite 2+2 (spavaća soba + odvojena dnevna soba s 2 kauča (80 x 200 cm) 195 kn po osobi i danu 
Turistička taksa i osiguranje (po osobi i danu): za osobe starije od 18 godina 15 kn. Djeca od 12 do 18 godina imaju 50% popusta, a djeca do 12 godina oslobođena su plaćanja. Turistička pristojba definirana je Zakonom o turističkoj pristojbi. Zadržavamo pravo promjene iste u slučaju promjene Zakona.

Ponuda je ograničenog trajanja i besplatno otkazivanje rezervacije nije moguće osim u slučaju više sile (bolest, smrt, COVID-19 pozitivan test, zabrana putovanja...) što je potrebno dokazati valjanom dokumentacijom. 
Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 7 dana prije rezerviranog dolaska (do 14 h). U suprotnom se paket usluga smatra iskorištenim i daljnje korištenje usluga nije moguće. U slučaju da se gosti ne pojave (no-show) u rezerviranom terminu borvaka ne ostvaruje se povrat sredstava.

Otkazivanje rezervacije nije moguće i u slučaju da kupljeni paket usluga nije iskorišten u roku nije moguće ostvariti povrat sredstava.

Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece u trenutku boravka u hotelu, u suprotnom hotel nije obvezan izdati sobu po uvjetima posebne ponude.
Sve usluge koje se tiču higijenskih mjera, konzumacije hrane i pića te korištenje bazena pružaju se u skladu sa preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.