Adriatours - izdvojene ponude

Hotel Aurora **** - 8.4.-15.4.2024.

Mali Lošinj

Program za umirovljenike - Zlatno doba 2024.

Za rezervacije do 11.3.2024.
8.4.-15.4.2024. - paket aranžman - 7 polupansiona + prijevoz
cijena od 483 €

bazen 2.JPG bazen 2b.jpg hotel_Aurora_room.jpgPoložaj: hotel je smješten u Sunčanoj uvali, udaljen je svega 50 m od mora i sportskih sadržaja te 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja. 
Hotelska ponuda:hotel je u cijelosti klimatiziran, ima pansionski restoran sa 620 sjedećih mjesta i 170 mjesta na terasi, aperitiv bar, hotelski lobby, kongresnu dvoranu i jednu manju salu s 20 sjedećih mjesta, prostranu terasu s pogledom na more i borovu šumu. Spa & wellness centar koji je uređen u mediteranskom stilu nudi pomno birane tretmane njege lica i tijela (dogovor o tretmanima i plaćanje istih na licu mjesta). U produžetku spa centra nalaze se 4 unutarnja bazena s hidromasažom te vanjski bazen s ležaljkama i suncobranima, svi s morskom vodom. U blizini hotela nalazi se 8 teniskih terena od kojih su 2 osvijetljena, zatim polivalentno igralište, škola tenisa, kuglana, mini golf, boćalište, odbojka na pijesku, sportovi na vodi, mogućnost najma bicikla i štapova za nordijsko hodanje. U cijenu je uključeno: Wi-Fi internet, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, vanjski bazen s morskom vodom, fitness centar, sauna i relax zona (prema raspoloživosti), kućni ogrtač i papuče, 1 ručnik po osobi i torba za plažu za korištenje tijekom boravka, program animacije za djecu i odrasle, tuševi, kabine za presvlačenje, spasilačka služba i igralište za djecu na plaži. Uz doplatu na licu mjestaprogrami i tretmani u Aura Botanical Spa, pedijatar, internist, frizerski salon, najam bicikli, sportovi na vodi, suncobrani i ležaljke na bazenu (prema raspoloživosti), parking ispred hotela (prema raspoloživosti; doplata 10 € dnevno - plaćanje na licu mjesta); parking u blizini hotela (prema raspoloživosti; doplata 6 € dnevno - plaćanje na licu mjesta).
Sobe: sobe su klimatizirane, imaju balkon i grijanje, opremljene telefonom, priključkom za internet, sat TV, sušilom za kosu, i seofom, mini bara (na upit). Gostima su na raspolaganju dvokrevetne sobe (s dva ležaja ili francuskim ležajem) tip standard, superior i premium, obiteljske sobe i sobe prilagođene osobama s posebnim potrebama.
U sobama 1/2 PS (park strana) blk standard i 1/2 MS (morska strana) blk standard nije moguć pomoćni ležaj. U sobama 1/2+1 MS (morska strana) blk superior moguć je pomoćni ležaj.
Prehrana: buffet doručak; mogućnost doplate za buffet večeru u hotelskom restoranu.
Plaža: nagrađena Plavom zastavom, tuševi i kabine za presvlačenje, spasilačka služba, najam plovila, ležaljki i suncobrana. Dvije šljunčane plaže pogodne za malu djecu i dječje igralište. Kameniti dio plaže ima ravne plohe idealne za sunčanje. U neposrednoj blizini nalazi se FKK plaža.
Program aktivnosti za djecu: profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska natjecanja u suradnji s Family Hotelom Vespera: Mini club (od 5 do 12 godina) i Teen club (od 12 do 16 godina) u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima prema radnom vremenu klubova.
Napomena: smještaj u sobu moguć je poslije 15 sati na dan početka korištenja usluga, a ista se treba napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluga.

Za rezervacije i uplate do 29.3.2024.

cijena po osobi za 7 noći  vrsta sobe / usluga 8.4.-15.4.2024.
7 pol
Hotel Aurora ****
1/2 standard PS blk, pol. + prijevoz 483 €
doplata za 1/2 standard MS blk po osobi  42 €
doplata za 1/1 standard PS blk  (1/2 standard PS blk solo use) 154 €
doplata za 1/1 standard MS blk  (1/2 standard MS blk solo use) 245 €

Za goste koji koriste vlastiti prijevoz na osnovnu cijenu aranžmana odobravamo popust od 10%. Popust se primjenjuje samo prilikom rezervacije, naknadnog odobravanja popusta nema. 
Cijene vrijede za minimum boravka 7 noći.

Obavezna doplata (po osobi - plaća se na recepciji hotela):  4 € za trošak prijave i boravišna pristojba koja dnevno iznosi 1,30 € (9,10 € za 7 dana).

 

Zagreb - otok Lošinj - Zagreb

Polazak autobusa za otok Lošinj 8.4.2024. je u 7,00 sati s Mažuranićeva trga u Zagrebu (stajalište za turističke autobuse).

Povratak ispred recepcije hotela od 12,45 sati (točnu informaciju dobit ćete od pratitelja putovanja).

Za realizaciju prijevoza potrebno je minimum 35 putnika. Putnici se ostavljaju pred odabranim hotelom ili najbliže moguće hotelu. 

Brojevi sjedala u autobusu određuju se redoslijedom uplate akontacije.

U cijenu aranžmana nije uključeno nošenje prtljage od prijevoznog sredstva do recepcije hotela i obratno. 

Organizator prijevoza ADRIATOURS putnička agencija d.o.o., Zagreb.

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.