Adriatours - izdvojene ponude

Family hotel Vespera **** - 23.9.-7.10.2017.

Mali Lošinj

Zlatno doba 2017.

Program za umirovljenike
paket aranžman - 7 polupansiona + prijevoz
23.9. do 7.10.2017.

hotel_Vespera_pools.jpg hotel_Vespera_room.jpg hotel_Vespera_room_family.jpgPoložaj: u Sunčanoj uvali, 2 km od grada, 50 m od mora
Hotelska ponuda: renoviran 2009., aperitiv bar i prostrana terasa s pogledom na more, dječje igraonice, klupski prostori za djecu i roditelje, sanitarije prilagođene osobama s posebnim potrebama u holu, hotel u cijelosti klimatiziran (hlađenje i grijanje)
U cijenu je uključeno: piće uz večeru na bazi polupansiona, mogućnost prilagođene prehrane za osobe s alergijama (uz prethodnu najavu), korištenje interneta, korištenje vanjskih bazena, 1 ručnik po osobi i torba za plažu na korištenje tijekom boravka, suncobrani i ležaljke na bazenu (prema raspoloživosti), dječja kolica, kadice, grijači za bočice, kuhala za vodu i ostala dječja oprema (uz depozit, prema raspoloživosti), program animacije za djecu i odrasle, dječja igrališta na otvorenom, tuševi, kabine za presvlačenje, spasilačka služba na plaži
Uz doplatu na licu mjesta: konzumacija na baru i u restoranu, pay TV u sobi, posluživanje u sobu, produženi boravak djece u igraonici od 20 do 24 sata (usluga je aktivna u periodu od 22.5. do 9.9. 2016. svaki dan osim subote - doplata 200 kn po djetetu, plaćanje na licu mjesta), spa & wellness centar u hotelu Aurora, tisak, suvenirnica, mjenjačnica, izleti i sportski sadržaji, parking, najam ležaljki i suncobrana na plaži, pedijatar u hotelu Aurora
Sobe: sobe su klimatizirane, imaju balkon, prilagođene osobama s posebnim potrebama, moderno uređene, opremljene telefonom, priključkom za internet, sušilom za kosu, mini barom, sefom, sat TV-om; family sobe su dvije dvokrevetne sobe međusobno spojene vratima
Prehrana: buffet doručak i večera, show cooking, tematske večeri
Plaža: kamenito-šljunčana, nagrađena Plavom zastavom
Sport i zabava: sportsko-zabavni centar u blizini hotela s 8 teniskih terena, boćalište, stolni tenis, dječje igralište, beach volley, mini golf, mala škola tenisa i škola boćanja, mogućnost najma bicikala, skutera, plovila, suncobrana i ležaljki, svakodnevna animacija za djecu i odrasle; Baby Club (od 2 do 5 godina), Mini Club (od 5 do 11 godina) i Teen Club (stariji od 12 godina) - profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska natjecanja (od 20.5. do 11.9.2016. - svaki dan osim subote, a u ostalim terminima šest dana u tjednu). Baby i Mini Club uključuju snack za ručak i popodnevni snack + voda i sokovi, a Teen Club uključuje popodnevni snack + voda i sokovi.
Bazenski kompleks: kompleks vanjskih bazena na preko 3000 m2, na 3 nivoa kaskadno posloženih prema moru, veliki bazen s masažerima i slapovima, protustrujno plivanje, jacuzzi, sunčališta u obliku palube s pogledom na more broda, dva bazena za djecu sa vodopadom, slapovima i toboganom, prilazi prilagođeni osobama s posebnim potrebama
Kućni ljubimci: nisu dopušteni
Napomena: smještaj u sobu moguć je poslije 14 sati na dan početka korištenja usluga, a ista se treba napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluga

cijena po osobi za 7 noći izražena u kunama tip sobe/usluga 23.9.-30.9. 30.9.-7.10.
Family hotel Vespera ****
1/2 + 1 standard PS blk, pol. + prijevoz 2.849 2.793
doplata za 1/2+1 standard MS blk za 7 dana 273 273
doplata za 1/1 standard PS blk (1/2 standard solo use PS blk) za 7 dana 693 693

Za drugi i svaki sljedeći tjedan boravka, odnosno za goste koji koriste vlastiti prijevoz na osnovnu cijenu aranžmana odobravamo popust od 10%. Popust se primjenjuje samo prilikom rezervacije, naknadnog odobravanja popusta nema. Ako se odobri popust na vlastiti prijevoz ne može se odobriti popust za dužinu boravka (nema zbrajanja popusta). Cijene vrijede za minimum boravka 7 noći.

Doplata: za puni pansion 91 kn po osobi dnevno (plaća se na licu mjesta).
Obavezna doplata (po osobi - plaća se kod rezervacije): 7 kn za trošak prijave i boravišna pristojba koja dnevno iznosi 7 kn.

Ponuda je namijenjena odmoru hrvatskih umirovljenika te Vas molimo da prilikom potpisivanja Ugovora predate presliku osobne iskaznice i obavijesti o mirovinskim primanjima (ne stariju od tri mjeseca) iz koje je vidljiv vaš osobni broj u HZMO-u (iznos mirovine nije bitan za korištenje umirovljeničkog programa).

 

 

Zagreb - otok Lošinj - Zagreb

Polasci autobusa za otok Lošinj 23.9. i 30.9.2017. u 6,00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni 502 do 506).

Povratak ispred recepcije hotela od 12,45 do 13,00 sati (točnu informaciju dobit ćete od pratitelja putovanja).
U slučaju manjeg broja gostiju postoji mogućnost spajanja linija.

Organizator prijevoza ADRIATOURS putnička agencija d.o.o., Zagreb.

Za realizaciju prijevoza potrebno je minimum 35 putnika. Putnici se ostavljaju pred odabranim hotelom ili najbliže moguće hotelu. 
U cijenu aranžmana nije uključeno nošenje prtljage od prijevoznog sredstva do recepcije hotela i obratno. 
Brojevi sjedala u autobusu određuju se redoslijedom uplate akontacije. U slučaju nedovoljnog broja gostiju postoji mogućnost spajanja autobusnih linija. To može dovesti do promjene brojeva sjedala koja je putnik dobio prilikom sklapanja Ugovora.

 

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.
ADRIATOURS putnička agencija d.o.o. ugovorila je Policu osiguranja jamčevina za turistički paket aranžman kod osiguravajućeg društva Euroherc osiguranje d.d. podružnica Zagreb (polica broj 804084847 – premija vrijedi do 21.1.2019. godine). U skladu sa Zakonom, u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja organizatora putovanja, putnici zatečeni na putovanju, kao i osobe koje su uplatile akontaciju za putovanje, trebaju na najbrži način kontaktirati osiguravatelja Euroherc osiguranje d.d., Ulica grada Vukovara 282, 10000 Zagreb, tel: 60 04 001 ili na fax: 62 92 739 i 62 92 649 te navesti adresu ili broj telefona gdje ih predstavnik osiguranja može kontaktirati.
Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu, ADRIATOURS putnička agencija d.o.o. ima kod osiguravajućeg društva EUROHERC osiguranje d.d. podružnica Zagreb, Zagreb, Ulica grada Vukovara 282 sklopljenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora paket aranžmana broj 804086832 (premija vrijedi do 14.3.2019.).